beats by dre cheap

Kako prizvati demona......hehe


Prizivanje Lucifera(ne pokusavajte ovo kod kuce)

TEŠKO JE PRONAČI PRAVE INDENTITETE DEMONA, JER DEMONI KORISTE RAZLIČITE NADIMKE. OVI DEMONI, NASUPROT TOME ŠTA JE NAPISANO U VEĆINI STARIH GRIMOARA, NISU MONSTRUMI. MNOGI OD NJIH SU PRELEPI, POPULARNI I VAŽNI BOGOVI.

DEMONI, KAO I SVI BOGOVI SU BESMRTNI SVI DEMONI, NASUPROT TOME ŠTA JE NAPISANO U VEĆINI STARIH SPISA, NISU MONSTRUMI MNOGI OD NJIH SU PRELIJEPI, POPULARNI I VAŽNI BOGOVI. JEDNA SEZONA ZA NJIH JE PAR HILJADA GODINA. MI ULAZIMO U ERU VODOLIJE, ERU LUCIFERA. ASMODEJ JE BIO TOČAN U NJEGOVOM PROROČANSTVU. Asmodej ---> židovski bog bijesa
 

KRŠČANSKI BOG GUBI MOĆ. UPOZORIT ĆU SVE- KORIŠĆENJE METODA U GRIMOARIMA U OVOME DOBU, NE SAMO DA JE IDIOTSKI, VEĆ SE BEZ IZUZETKA ZAVRŠI LIČNOM KATASTROFOM. DEMONIMA UVEK MORAMO DA PRILAZIMO SA EKSTREMNIM POŠTOVANJEM I ISKRENOŠĆU. DANI U KOJIMA SU SE KORISTILA IMENA NEPRIJATELJA, KRUGA, PRIJETNJI I DRUGIH DESTRUKTIVNIH I SLIĆNIH METODA SU ZAVRŠENI. :twisted:

Kada smo novi, većina Demona je raspoložena da nam pomogne. Zadatak Satanizma je da postanemo božanstvo. Ovo znači jačanje SAMOG SEBE.

Kako napredujemo kroz naš vlastiti trud, mi postajemo sve veći i veći adept. Trebalo bi se osloniti na vlastite moći, a ne na one izvan nas.

Demoni su najbolji kada dolazi do sakupljanja znanja i mudrosti, tako da mi možemo naučiti i napredovati na Stazi Lijevog Puta.

Kako mi napredujemo, mi ćemo postajati kompetentniji u crnoj magici, vršit ćemo utjecaj na druge i okolinu sami od sebe, bez sporedne pomoči. Doduše, čak i ako smo adepti, postoje situacije gde su problemi ogromni, i pomoć Demona je više nego dobrodošla.

Za spiritualno vodstvo, Demoni su tu za nas na svim nivoima, bilo da smo novi, ili adepti.

Prema mojim saznaju, preporučujem svakome od vas koji ste ozbiljni u tome da spiritualno napredujete, da ostvarite čvrstu i jaku vezu sa Demonom koji je raspoložen da radi sa vama, i da vas vodi Stazom Lijevoga Puta. Ovo može da bude vrlo bogato iskustvo.

PREMA DEMONIMA SE UVJEEK ODNOSITE SA POŠTOVANJEM! NIKADA NEMOJTE DA IM KOMANDIRATE, ZAHTJEVATE ILI ISKORIŠĆAVATE.

ISPRAVNI METODE ZA PRIZIVANJE DEMONA SU:

1. OTKRIJ SVE O DEMONU KOGA ŽELIŠ PRIZVATI. OTKRIJ ŠTO VIŠE MOŽEŠ.
2. IMAJ NAMJERU. ZNAJ TAČNO ZBOG ČEGA ŽELIŠ KONTAKTIRATI OVOG DEMONA.
3. ŠTA DOTIĆNOG DEMONA ĆINI ZADOVOLJNIM, I ŠTA SI SPREMAN/A DA MU DAŠ ZA UZVRAT.


Jedan od najvažnijih koraka u prizivanju Demona, sa kojima možda niste upoznati, jeste da prizivamo kroz Lucifera. Razlozi za ovo su ozbiljni. Nisu svi Demoni prijateljski raspoloženi prema ljudima.
Andras ima reputaciju da ubije one koji GA pokušaju prizvati. (Ovaj detalj potiče iz starih Grimoara, gde su načini prizivanja često uvredljivi).
Neko je nagovjestio kako je uspješno prizvao kabalistićkog Solarnog Demona Soratha, http://en.wikipedia.org/wiki/Sorath sa najblaže rečeno, zastrašujućim iskustvima. Ovo je nešto što sam pročitao. Ja ne poznajem ovog Demona, tako da po iskustvu, nemam nikakve bliže informacije.
Ova osoba je eksperimentirala i prizvala Soratha krščanskim metodama koji se nađu u većini starih grimoara. Većina Demona je prijateljski raspoloženo i vole pomoći nama ljudima. Mnogi Demoni koji su drugima činili probleme, su često prijateljski raspoloženi.


Postoje različiti vidovi komunikacije sa Demonima:

Demon nam se obraća kroz naše misli.
Mi čujemo i vidimo Demona.
Mi prizovemo energiju Demona. Ovo može biti moćno iskustvo (Demonski bio-elektricitet je mnogo jači nego naš). Mi smo okruženi jakom aurom. Tokom ovog perioda, često možemo čuti Demona, i kao dodatak, možemo ga vidjeti.
Tokom prizivanja, Demon nam se pojavljuje kroz crno ogledalo, u vidu dima, mirišljavog štapića ili neke slične metode. Ovo je najbolje za one koji su novi.
Opipljiv kontakt; predmeti u našim sobama se pomiću, i postoji stvaran FIZIČKI dokaz da je Demon prisutan.
Ovaj korak NIJE za nove, one sa slabo istreniranim umom, ili one koji u bilo kojem vidu imaju manje iskustava.
Ovdje se Demon prikazuje kompletno. Intenzitet ovog iskustva može da bude prejak. Energija je dovoljno jaka, da nas odbije do zida, sa ili bez kruga.
Ovo može stvoriti paniku kod osoba sa slabo istreniranim umom. Temperatura u sobi može se povećati, ili se smanjiti, jak vjetar može se stvoriti ni od kuda, predmeti mogu početi letjeti okolo, i drugi fenomeni mogu se ostvariti, koji na bilo koji način mogu biti zastrašujući za početnike I ZA SVE OSTALE. :evil:

METODE :

VAŽNO JE NACRTATI SIGIL (DEMONOV SIMBOL) http://www.churchofsatan.com/Pages/BaphometSigil.html DEMONA NA ČISTOM PAPIRU. NE SMIJEŠ BITI UZNEMIREN NI NA KOJI NAČIN. MEDITIRAJ NAD SIGILOM DEMONA I NAD IMENOM DEMONA.

RECI SLJEDEĆU MOLITVU:

U SATANOVO / LUCIFEROVO IME, GOSPODARA ZEMLJE, BOGA UNIVERZUMA. JA POZIVAM MOĆI TAME DA POLOŽE SVOJU PAKLENU MOĆ NA MENE. OČE LUCIFERE, SA TVOJOM MILOŠĆU, DOPUSTI MENI MOLIM TE, DAJ MI MOĆ DA OSETIM U MOME UMU, I DA IZVRŠIM ONO ŠTO ŽELIM DA UČINIM. ZAVRŠETAK KOJI BIH JA DOSEGNUO SA TVOJOM POMOĆI, O MOĆNI LUCIFERE KOJI ŽIVIŠ I VLADAŠ ODUVJEK I ZAUVJEK. JA TE PREKLINJEM DA POTAKNEŠ ________ (IME DEMONA) DA SE MANIFESTIRA PREDAMNOM I DA MI DAJE ISTINITE I PRAVOVJERNE ODGOVORE, TAKO DA BIH JA MOGAO DA OSTVARIM SVOJ ŽELJENI CILJ, AKO JE ISPRAVAN U SKLADU SA NJEGOVIM BIĆEM. OVO JE ŠTO JA PONIZNO I SA POŠTOVANJEM TRAŽIM U TVOJE IME, GOSPODARU LUCIFERE. OČE, SMATRAJ ME VRIJEDNIM.


DEMON MOŽE DA SE MANIFESTIRA NA RAZLIČITE NAČINE.

KROZ OGLEDALO. OVDE ĆEŠ VIDJETI DEMONA U OGLEDALU.

KROZ DIM MIRISA.

KROZ DUBOKO MEDITATIVNO STANJE.

SPREMI PROSTOR. PRIZIVANJE BI TREBALO DA SE ODIGRA NOĆU.BIT ĆE TI POTREBNO:

SPECIJALNI PROSTOR GDE NEĆEŠ BITI UZNEMIRAVAN / A.
KVALITETAN MIRIS *Pogledaj MIRISE
CRNE SVEĆE, JEDNA ILI VIŠE.
KOMAD PAPIRA, NA KOME ĆEŠ NACRTATI DEMONOV SIGIL.

Kad završiš sa sigilom, nađi SIGURNO mjesto gde ga možeš ostaviti. Poželjno je uvlastitu crnu knjigu ili dnevnik. UVJEK se odnosi prema ovom sigilu sa ekstremnim poštovanjem.

NEMA POTREBE ZA KRUGOM.
NEMA POTREBE ZA "DOZVOLOM ZA ODLAZAK". OBA NAVEDENA METODA VREĐAJU. 

POSLE MOLITVE LUCIFERU, TREBAO / LA BI OSjETITI NJEGOVU POZITIVNU ENERGIJU, OVO JE DOBAR ZNAK ZA NAPRED. AKO SE DEMON NE POJAVI, POKUŠAJ DRUGI PUT.U VEĆINI SLUČAJEVA, DEMON SE POJAVI, ALI MI TOGA NISMO SVJESNI. STVARI SE POČNU DEŠAVATI. OVO JE ISTO DOBAR ZNAK, PREDMETI U TVOJOJ SOBI MOGU POČETI PUCKETATI, LAGANO SE POMICKATI, LJULJATI , ILI BILO ŠTA DRUGO, RAZLIČITO OD NORMALNOG .OVO JE UOBIČAJEN ZNAK DA ĆE DEMON ISPUNITI ŽELJU.

UVEJK TREBA PONUDITI NEKI ZNAK PAŽNJE.
U ZAVISNOSTI OD TOGA ŠTA ŽELIMO, UVEK TREBA DA RAZMOTRIMO KAKO MI MOŽEMO DA SE ODUŽIMO DEMONU. NEKE IDEJE SU SLUŽBA, RAZGLAŠIVANJE, ILI BILO ŠTA SLIČNO!

:::..I LoVee SOmenoNE and THAT someone LOveS ME.::
http://misteriusgirl.blogger.ba
12/11/2008 22:20